Saturday, October 22, 2016

Päev 09 – Sarjad/saated, mis meeldivad

 Ma kujutan ette, et kui oleksin sellele küsimusele pidanud vastama 6 kuud tagasi, siis oleks siia üks pikk-pikk nimekiri tulnud. Olen siia blogisse korduvalt kirjutnud sarjadest, mida sai vaadatud ja vahepeal oli eraldi leht ka, aga kuna kevadiste sündmustega on minu sarja vaatamine jäänud väga-väga soiku, siis peitsin selle lehe sealt ära. 
Ma vahepeal ikka mõtlen, et tahaks teada, mis sai selles sarjas, kuidas läks teine edasi, kas miski lahenes, aga ma ei ole seda kätte võtnud. Mõtlesin et ehk teen seda pimedatel sügisõhtutel, aga ju ei ole õhtud veel nii pimedad. Ja mul on raamatud. Ja ühel päeval vaatan ma neid sarju edasi, mis mulle rohkem huvi pakuvad.
Nii et hetkel ma kirjutan siia ainult need, mida ma reaalselt vaatan/jälgin:
Terevisioon - sealt saan esimesed uudised, maksimaalselt vaatangi seda 30minutit, sest siis peab tööle minema. Ilmateade on ka oluline. 
Kirgede torm - pole saade, pole sari, lihtsalt seebikas, mida vaatan TV3 kodulehelt, kui selleks on aega (ja tavaliselt joon kohvi). 
Pilvede all - seda olen mitu aastat vaadanud, aga hetkel vaatan seda taas nii, et olen kaks nädalat nihkes, millegi pärast ma minuTV paketis ei saa seda enam vaadata ja õigel päeval pole mul selleks aega (ja pole meeles, et see üldse on).
Pealtnägija - kui on mahti, siis vaatan järgi.

Ja ongi kõik. Ma ei tea mitte midagi pühapäevaõhtusest programmist või Naabriplikast või Siberi võmmist (pealkirjadest olen kuulnud). Üsna tihti on nii, et lõuna ajal keegi töökaaslastest hakkab rääkima, mida keegi eelmine õhtu vaatas ja kui meid seal vähe on, siis küsitakse ka minu käest. Vahepeal oli see ka igapäevane. Ja mina vastasin alati sama moodi - ma ei vaata telerit. Mul ei käi see isegi mitte taustaks. Kui mul oleks televiisor, siis poleks mul seda ka siin toas kuskile panna ja see peaks "elutoas" olema (igati loogiline... aga siis võiks elutoas ka muud elu olla). 


"Loe edasi" alla lisan viimase kevadise nimekirja sarjadest, mida sai vaadatud... pole uuendanud mitte midagi sealt, aga annab ehk aimu, kui palju neid sarju oli.Vaatame ja ootel:
Blindspot - 1. hooaeg
iZombie - 2. hooaeg
Limitless - 1. hooaeg
Quantico - 1. hoaoeg
Second Chances -  1. hooaeg

Lucifer - 1. hooaeg
The 100 - 3. hooaeg
The Flash - 2. hooaeg
The Blacklist - 3. hooaeg
Supernatural – 11. hooaeg
The 100 - 3. hooaeg
Arrow – 4. hooaeg
The Vampire Diaries – 7. hooaeg;
Grimm – 5. hooaeg
Gotham  - 2. hooaeg
Bones - 11. hooaeg.
Daredevil - ootame 2. hooaega
Jessica Jones - 1. hooaeg, 2. tulemas?
The X-files: Re-opened - 1. hooaeg
The Shannara Chronicles - 1. hooaeg vaadatud

?????
Wayward Pines - 1. hooaeg, ootab??
Defiance – 3. hooaeg, ootab?? kändseldati
True Detective - 2. hooaeg, ootab??
Heroes Reborn - . hooaeg ??!
Shadowhunter - 1. hooaeg
DC Legends of Tomorrow - 1. hooaeg
The Last Kingdom - ei tea, kas hakkame koos vaatama.. 1. hooaeg, ootab.
The Magicians - 1. hooaeg

Mina vaatan (tahaksin vaadata) veel:
Pretty little liars - ootan jaanuari..
Switched at Birth – 4. hooaeg, viies tuleb ka

R. vaatab veel:
Game of Thrones –  tuleb 6. hooaeg
Vikings – tuleb 4. hooaeg
The Walking Dead – 6. hooaeg
The Originals – 3. hooaeg
Sleepy Hollow – 3. hooaega
Agents of S.H.I.E.L.D – 3. hooaeg
NCIS - 13. hooaeg

No comments: