Saturday, October 22, 2016

Tehnikaprobleem :/

Mul on Sony Xperia X Performance... Ma ei kasuta seda telefoni ilmselt isegi mitte 25% nii nagu võiks, aga see selleks. Pärast mingit tarkvara uuendust on kaamerapilt valet pidi. Ehk siis, kui mina teen püsti pildi, siis kaameramärk on kohe teistpidi ja pildi salvestab ka teistpidi. Esialgu tegin restardi, siis oli korraks kõik õige, aga süna pea oli jälle valesti. Googeldasin ja kuskil soovitati sellise probleemi puhul vahemälu tühjendada. Tegin seda ja eile õhtul oli kõik hästi. Täna aga jälle pahupidi, kusjuures, kui esikaamera tööle peale, siis ta keerab pildi täiesti 180kraadi. Seadetes on kõik õige. Mis ma tegema pean? Vahepeal võtsin mingi kaameraäpi, aga telefonikaamera on minu arvates parema kvaliteediga ja mugavam kasutada. 
Minu mõistus ei võta seda. Tehaseseadeid ma taastada ei kavatse (veel). 
Oskab keegi midagi soovitada?
Ega mu googeldamise oskus ei ole ka väga super :D

No comments: