Sunday, October 23, 2016

Trennipäevik 17.10.-23.10.2016Tahtsin juba kirjutada, et eriliste muutustega, AGA päris nii ei ole, sest ma tervelt kolm päeva käisin tööl tõuksiga! Muutusteta selles vallas, et aeroobset treeningut ei ole... Täna oli mõte õhtul jooksma minna, aga hetkel on kell pool 6 ja ma arvan, et ma ei tee seda. Nädalavahetused kaovad nii kiiresti käest...

Esmaspäev - tõuksiga (!) tööle ja koju ehk 4,3km x 2, tegemist oli sellise rahuliku kulgemisega, sporti ei teinud. Samuti võtsin lühema tee, aega kulus alla 20 minuti, midagi täpsemalt pole mõtet kirjutada. Külm ei olnud, jope oli mõnusalt soe.
Pärast tööpäeva jõusaalis teine treeningpäev 60minutit. Tundsin, et uuel nädalal võiks juba raskust lisada, kuigi uuel nädalal ootab mind 4-5 seeriat. Mõnus trenn. Meremees on endiselt lemmik.
Aktiivsus: 179%

Teisipäev - taaskord tõuksiga tööle ja koju ehk 4,3km x2. Tabelist on puudu see, et tegelikult ma õhtul veel jalutasin 4km (ehk leerikool kesklinnas).
Aktiivsus: 156%

Kolmapäev - tõuksiga tööle ja koju 4,3km x2, õhtul jõusaalis alakeha 55min. Ma ei tea, kuidas kiiresti läks... tegelikult oleks juba sel nädalal pidanud seeriate arvu tõstma, aga ma ei teinud seda. Kunagi kirjutan kavast pikemalt ka. Kastile astumisel panin kasti kõrgemasse asendisse. Koju jõudes tundus kolmas korrus olevat väga kõrgel.
Aktiivsus: 162%

Neljapäev - jalutasin tööle 4,4km ja hiljem turu juurest koju 1,75km. Käisime Sõbrantsiga Lõunakeskuses.
Aktiivsus: 93%

Reede - lõin lulli. Tööle läksin autoga. Ma ei tea, kust selline aktiivsus tuli.. ehk sellest, et ma õhtul hakkasin koristama.
Aktiivsus: 90%

Laupäev - jalutasin kokku peaaegu 5km, päevast räägin rohkem teises postituses.
Aktiivsus: 117%

Pühapäev - kõndisin-jalutasin kokku 9,8km, päris hästi :)
Aktiivsus: 128%

Kus on aeroobne trenn? Ma ei tea.
Kuhu see aeg kaob.. Ma ei tea. Millal ma hommikuti kell 6 ärkan ja harjutusi teen? Ma ei tea.

Järgmisel nädalal on jõusaalis plaan tõsta seeriate arvu, üks päev minna jala tööle, siis võiks tõuksiga käia (aga oleneb ilmast!)
Toitumisel pole viga, vee joomist tuleb tööl natukene parandada. 

No comments: