Monday, October 24, 2016

Vaatasin üle mõned paroolipostitused ja tegin pealkirjades parandused ehk kirjutasin ette "Parooliga:".
Kas need ka muidu toimima jäid, seda ma tõesti ei tea. Labels alla lisasin ka "parool". Draftidest leidsin mitmeid postitusi, millel pildid kadunud, mis tuleneb vist sellest, kui kolisin wordpressi ja bloggeri vahel (kustutasin wordpressis kõik ära, aga pildid olid seal kuskil galeriis ja kadusid ka). Kui nende paroolipostituste uuendamiste pärast ja uuesti avaldamise pärast need kõik feedlysse või kuskile mujale jooksid, siis sorry :) Seal ei ole midagi uut, kõik on vanaviisi.
Lisaks tekkis mul küsimus, et kui mitmele ma olen mingi aeg parooli jaganud... kuna see on algusest peale sama olnud ja neid postitusi pole ka just eriti palju, vanast ajast piltidega, sellest suvest "kuidas mul tegelikult läheb".
Parooli küsimise suhtes ma ei hammusta ka. Lihtsalt tahan teada, kes see inimene on, kes tahab ehk pärisnimega mitte ala kallike001@hot.ee.


Ja võib märgi maha jätta, kellel on parool... võib kirjutada ka, kui kommentaari ei taha jätta (sjuteist@gmail.com).

2 comments:

kd said...

Minul on parool. :p

Sjuteist said...

Tean, kullake :) Aga aitäh!