Wednesday, October 12, 2016

Vahel on õnne

Täna käisime Cinamoni naistekal. Eks see on meie väike traditsioon, aga vahel on meid viis, vahel kolm. Kusjuures oktoobris on teine naistekas ka, juba kahe nädala pärast ja kui päeval pileteid vaatasin, siis oli vist veel esimesed kolm rida saadaval. Meil ei mängi vist välja. Tänane pilet sai juba mitu nädalat varem ära ostetud ja istusime neljandas reis. Kusjuures vanasti ma ei läinudki kinno, kui ei saanud üleval keskel istuda, nüüd istun vajadusel ka esimeses reas ja pole viga midagi. 
Kes ei ole naistekal käinud, siis kinosaali minnes saab ka siidri või vee (vastavalt vanusele ja kui vanus lubab mõlemat, siis vastavalt soovile). Mina olen ikka siidri võtnud, aga lahti ei lase neid teha, toon koju ja siis hea pakkuda. :D (sets teine valik on maitsevesi, mis ei ole ka minu jaoks valik). Ja enne filmi loositakse erinevaid kinkekotte. Eks ma ikka alati loodame midagi saada ja täna õnnestus minul see õnnelik olla. 
Niisiis sain mina täna ühe pesupoe kinkekaardi. Täpselt õigel ajal. :)
Kusjuures JUST eile sai ühe inimesega sellest pesupoest räägitud ja täna vaatasin ringi selle poe kodulehel. 

No comments: