Thursday, November 17, 2016


Lumi sulab. Mul pole midagi selle vatsu, kui nüüd kevad tuleb. Sobib ka sombume sügis. ja lumine talv. Kõik sobib. Kõik on hea. Jõulutunne tuleb hoolimata sulast. Piparkooke teen juba mitu kuud, küünlad põlevad juba mitu kuud. Sel aastal tuleb tuppa ka kuusepuu - selline väike, et mahuks siia tuppa ära (ja ilmselt tumba viskan selleks ajaks välja), aga ma ei taha seda mujale paigutada, sest tahan seda näha. Ma usun, et Draakonile valmistab see ka head meelt. Sai juba Sõbrantsi kaaslasega räägitud, et kas saab selle nende metsast, see on Tartule piisavalt lähedal. Ehteid hetkel ei ole, aga sellega aitab Sõbrants ja eks ise ostan ka mingil ajal, aga sellega pole kiiret. Tahan lihtsalt kuusepuud, seda tunnet. Ja siis advendikalender, nii et ilmselt söön ma siis 24 päeva igal hommikul tüki šokolaadi. Kusjuures nii tore oleks ise kellelegi kalender teha.. teistsugune, kes teab. Kui ma sussi aknale panen, siis ehk istu seal vahel Draakon, tema ongi tõeline kingitus. 
Olen viimastel õhtutel voodisse üsna varakult läinud, tulnud selline rammestus ja läinudki esialgu pikutama, aga siis kohe teki alal roninud. Ja tore tõdeda, et kassike minuga samameelt on, tuleb ikka minu juurde magama ja tunneb end hästi. 

Täna tegin juustukukleid, ikka suhkruvaba. Muna, fiberhusk, küpsetuspulber ja juust. 
Tööl teen ikka aeg-ajalt väikese tassi kohvi. Ja siis joon sealt üks või kaks lonksu, sest kohvi ma tegelikult ei taha ja see ei ole ka väga hea, aga ilmselt ma tahan kohvi valmistada ja see aroom.. :)

No comments: