Sunday, December 11, 2016

III advent


Selline on minu tuledes tuba. Mõnuuus :) Pilt pole küll tänane, aga siiski. Hetkel põlevad ka advendiküünlad.


Kohustuslikud kassipildid.
Olen Draakoni eest väga tänulik. Olen tänulik, et ta täna magas koos minuga kella kaheksani, aga olen tänulik ka selle eest, et ta eile hommikul kell viis trallima hakkas, sest siis on lihtsalt tore hommik ja hea on tunda end vajalikuna - ehk kui ta süüa sai, siis oli ta jälle 1,5h rahulik ja siis trallis jälle.

Reedel oli meil osakonnaga jõulupidu. Vahva oli.
Eile oli trenn ja kodus olemine ja kohvi joomine ja külaline. Ja siis helistas treener ja küsis, kas olen kaine :D Ma ei tea, millal ma viimati laupäeva õhtul kaine ei olnud, nii et vastasin jah. Kuna ta ise läks sünnipäevale, siis tahtis autoga väikest abi ehk et toob auto mulle ja hommikul lähme sellega matkama. Kohe ei sobinud see auto värk, niisiis ütlesin, et jalutan sinna, kus ta sünnipäeval on ja autoga sõidan koju. Ma olen sõitnud üsna väheste autodega ja üldiselt pole tundnud end võõra autoga eriti hästi, aga eile (ja täna) oli teistmoodi, see Volvo oli nii nunnu ja mugav ja sujuv, et väga mõnus oli sõita. Täna siis sõitsin tema poole ja sealt edasi Elvasse.

Vahepeal lugesin ühe raamatu ka läbi, aga see eriti ei tõmmanud. Aga ma olen tänulik, et siis lugesin, sest seal oli üks nii tore koht:
"Poiss, kes seilas tugitooliga üle ookeani" Lara Williamson

Täna tegin veel ahjuliha ja kapsast. Kapsast ostsin eelmine nädal turult, nii hea, saan seda rõdul hoida.
No comments: