Sunday, December 11, 2016

Kas tuli see päev?Juhtus selline lugu, et treener sorteeris kappe ja andis mulle mõned riided proovida, et tema ei kanna, äkki ma tahan endale. Seal olid mõned plussid, kaks seelikut ja siis kaks paari pükse.
Ma alguses vaatasin neid pükse... alt kitsad ... nagu päris kitsad. Ja mõtlesin proovida. 
Ma ei ole poes selliste pükste poole vaadanudki.. sets noh .. mina ja 
kitsad? No ei lähe. Ikka laiad... nii nagu ikka, juba aastaid.
Ja proovisin. Ja tundsin end hästi. Ja ilusana. Ja täitsa mugavad olid. 
Uskumatu.
Ainult nende jalast ära saamine on paras siplemine :D

Et siis tuli see päev, kui mul on alt kitsad püksid.

4 comments:

Tikker said...

Mina ainult kitsaid kannangi. Küll selliseid, millega hingata ka saab :D

Ja sinu jalas väga ilusad!

Sjuteist said...

:D
Aitäh.
Vajab veel veidi harjumist, aga kui kontsaga saapad/kingad panna, siis olen väga rahul.
Siiski arvasin, et seda päeva ei tule, aga vot :D

suslik said...

väga ilus on 😊
muide. kas sa crossfiti oled proovinud?

Sjuteist said...

Aitäh Suslik :)

Ma olen crossfitile mõelnud, aga ainult mõtteks on see jäänud. Seda selletõttu, et randmed on minu organismi nõrgim lüli ja crossfitis on palju kõike keharaskusel jne ehk kõik see, mida ma teha ei saa (ilmselt esialgu läbi valu saaksin teha, aga seejärel tekiks vigastus ja põletik).
Ma ei ole juba kolm aastat kätekõverdusi teinud jms mis nõuavad sellist randmete asendit.

Aga võib-olla ühel päeval =)