Thursday, December 1, 2016
Say something, I'm giving up on you
I'll be the one, if you want me to
Anywhere I would've followed you
Say something, I'm giving up on youTäna käisid tüdrukud külas. :) Nii vahva. Draakon oli kõigi lemmik ja väsitati teine paitamisega nii ära, et magab mul siin juba pikemat aega. Kutsusingi nad Draakoniga tutvuma ja lasanjet sööma. Mulle meeldib ju süüa teha, meeldib teha ka neid toite, mis ma ise ei söö. Sõbrants oli üks kord suvel ka käinud lasanjet söömas, teised nautisid mu kokakunsti esimest korda. (Jaa, ma kiidan ennast.) Kuna täna oli tööpäev, siis punase kastme tegin ma juba eile valmis, niisiis oli täna vaja teha valge kaste, asjad kokku panna ning ahju susata. Endale tegin sellise vormiroa, kuhu plaatide asemel läks suvikõrvits (riivitud variant sügavkülmast, kust enne kallasin üleliigse vedeliku ära ja kuumutasin veel pannil "kuivemaks"). Teised jõid teed, mina ikka kohvi. Ajasime juttu. Tegime pilti. Paitasime Draakonit. Vahva oli. Nad on väga minu-inimesed. :) Ja minu kokakunst sai ka kiita, mis oli eriti vahva, nii et teinekordki.
Kui veel sellest kokakunstist rääkida, siis täna üks kolleeg kiitis minu tehtud piparkooke (mis ma bossile septembris viisin) ja kui ta sai teada, et ma ka taigna ise tegin, siis ta ütles, et äkki ma teeksin talle ka taigent, et ta kohe ostaks. Vot. Nii et nädalavahetusel sana tegemise rõõmu nautida ;).
Ise mõtlesin, et kui veel "endale" taigent teen, siis just selleks, et pühade eel seda kinkida toredatele inimestele tööl. :) Üks tore kolleeg on mitu korda kutsunud mind ja Sõbrantsi leiba degusteerima (jaa, ma olen leiba söönud). Ja see on nii hea! Viimane kord oli sibulaga tehtud. Suurepärane! Ainult kiidan! Selline tunne, et uuel aastal hakkan ise ka uuesti leiba tegema... aga mitte liiga palju, sest eks viin teistele.. ja ise ampsan äkki veidi. Millegi pärast ei ole ma hetkel LCHF (low carb high fat). Ma ei ole ka HC (high carb). Ma olen üsna LC (low carb) [aga vahepeal proovin leiba] aga see HF (high fat) jääb sealt lõpust ära. See tähendab, et ma endiselt ei taha ei kartulit, pastat, riisi, jahutooteid vms (va koduleib), et ma söön ikka seda head ja paremat (minu mõistes), aga hetkel ei lähe need suuremad rasvakogused... lihtsalt ei taha. Ühel hetkel viskas mul ju hommikune peekon üle. Muna ehk sööks.. aga viimasel ajal on mu "hommikusöögid" kaks tassi kohvi. Kuidagi ei lähe. Lõuna on see-eest väga hea ja korralik. Aga nende lõunatega olen ka veidi hädas... aga sellest ehk teinekord.

Kell on nii palju, et uneaeg on käes. :)

Vaatas ilusaid punahuulseid naisi. :)

Küll on suured silmad.

2 comments:

AvelyK said...

Ta on nii ilus et ma ka vist tulevikus võtan endale punase kassi oma mustale lisaks :D

Sjuteist said...

Kui niimõtled, siis leiab üks punane ühel päeval sinu juurde tee. :)

Oh, kõik kassid on toredad ja ilusad.

Ikka uskumatu, kui palju neid punaste kassidega inimesi mu ümber on tekkinud..
Külgetõmbeseadus ;)