Monday, January 9, 2017

Tehnika update

Eile õhtul olin hädas nutitelefoniga. Arvuti oli taas kokku end jooksutanud ja kuna ma sealt niikuinii vaid Elmarit kuulasin, siis ei hakanud seda uuesti sisselülitama ja vaatasin meile telefonist. Vaatasin, mis ma vaatasin, aga keegi ei olnud kirjutanud... vähemalt ei näidanud seda gmail ja messenger, aga kui läksin tagasi põhikuvale, siis näitas messengeris 4 lugemata sõnumit. Valisin aga uuesti, aga ikka ei olnud seal midagi. Vaatasin siis teised asjad üle.. ja proovisin veel (paar korda :D sest ma olin näinud, kui üks inimene hakkas mulle vastu kirjutama) ja lõpuks nägingi neid lugemata sõnumeid. Ühe kolleegiga vahetasin veel mõned laused ja läksin magama ära. Umbes 15 minutit hiljem hakkas telefon häält tegema ja näitas lugemata messengeri sõnumit. Vaatasin seda ja see kolleeg oli mulle vastanud 15 minutit tagasi, aga minuni jõudis see alles siis. Jahm. 
Aga täna sain ma toreda smsi, et mu Sony on tagasi esinduses ja ootab mind! Pidin niikuinii linna minema ja läksin sealt läbi. Sony võttis kõik enda kaela, aga mis tegelikult telefonil viga oli - kes seda teab. 
Et jaa.. Aku oli läbi ja siis tehti seal veel miskit. Nüüd siis sai backup'iga sisu taastatud, rakendused uuesti tõmmatud... Nüüd peaks mingi aeg kõik need rakenduste seadistused üle vaatama, et neid teatiseid ei tuleks... Ja veel nipet-näpet. Aga üldiselt on hea. :) Ja teeb ikka häid pilte.

Kiisuke igatses mind,
Arvutiga on selline blue screeni jama. :) Aga kõik on korras.

No comments: