Saturday, March 4, 2017

Kevad on käes!

Kevad on käes, pole vahet, kas väljas sajab vahepeal lund ja on miinustes, õhus on kevad! Ja see on hea tunne. Minul on ka kevad. Ma saan veel umbes kaks nädalat bussiga tööle käia, siis on mul bussikaart läbi ja vajan uut plaani. Ideaalis tahaksin hakata sisi tõuksiga (mida mul ei ole) tööl käima, teine variant on osta veel üks kuukaart ja kolmas variant on hakata käima ala. Tegelikult oleks ka neljas variant, mis oleks auto, aga autot hetkel ei ole ja uuel nädalal veel ei paista ka. Auto olemasolu on mul vajalik võistlusperioodiks, kui autole pean mahtuma mina ja mu tõuks ja äkki mõni kaaslane. Kuna märts on ka trenni mõttes mahukuu, siis tegelikult jääb variantidest alles tõuks või jala. Aga kõik selgineb ja kõik on hea.
Teisipäeval käisin ma juuksuris ja mul on nüüd ka juustes kevad. Paraku pole ma veel ühegi pildiga rahul ja ei saa neid jagada, aga hea on olla ja tunnen end hästi. Olgugi, et kui ma neljapäeval niiskete juustega magama läksin, siis olid need reedeks nii isepäised, et sirgendamisega andsin ma ka alla. Muidu ma sirgendaja otsisin välja ja pean ka kasutam. Fööni ostmist mul veel plaanis ei ole, aga kui juuksur kuulis, et mul pole fööni, siis tekkis tal küsimus, kuidas see minu juustega võimalik on. On siiani võimalik olnud, on ka edaspidi. Juuksuris läks mul 2,5h, vahepeal sain ka kohvi nautida. 
Kolmapäeval oli Cinamonis naistekas ja sel korral oli filmiks Jackie. Esimest korda oli olukord, et olid vabad read ja kohad. Film oli tõsine, aga meile meeldis. Enne filmi käisin ühe kolleegiga kohvil, see oli ka vahva, me polnud varem kohvitanud. 
Üle hulga aja püüan telekat vaadata, aga see Telia minuTV küll eriti hästi ei tööta ja kvaliteet on väga kehv ehk ma vaatan Eesti Laulu ja kuulsin (ma ei julge öelda, et kuulasin) neid laule esimest korda. 
Neljapäeval sõin ma üle kahe aasta Siriuse kanaburgerit! Jaaa, see oli hea. :) Jõudsin neljapäeval üsna hilja koju ja süüa ka ei olnud, nii pidin reedel tööl sööma minema, aga seltskond oli hea, et ei kurda, ja toit ka - ahjukotlet + mõlemad salatit. Tööpäev oli mõnusalt lühike, küll aga on mul probleem selle ühe bussiliiniga. Ma ei tea, mis see on, aga mul hakkab seal bussis nii halb, kohe hakkab iiveldama. Proovisin sügisel ka, läksin siis paar korda sellega tööle, no ei kannata, koju tulek täpselt samasugune. Jah, see tiirutab veidi Karlovas, aga palju vähem kui number 9, millega ka hiljuti sõitsin ja enesetunne oli väga hea. Ma kohe ei taha sellele bussile enam minnagi. Muidu hakkab väljudes suht kohe hea, aga eile oli pikalt halb. Vedasin end veel poodi, sest tahtsin soodushinnaga kassiliiva osta ja siis tatsasin koju, et seljakott seljas ja mõlemas käes 5kg kassiliiva, enesetunne oli halb. Kodus ronisn kohe voodisse ja magasin umbes 2h, ärgates oli hea. Ma ei tea, kas seda bussi veel katsetada või järgmine kord kohe jala koju minna. 
Panin endale ka nahaarsti juurde aja. Sünnimärke tahtsin näidata juba aasta tagasi, aga siis sai mingil põhjusel aeg tühistatud. Nüüd siis lähen uuesti. Tahtsin kohe kaardistada, aga öeldi, et las enne vaatab arst ja vajadusel suunab kaardistama. Ja eks see akne mure on ka ikka. Aja sain muidu 1,5 kuu pärast. :D Isegi hästi vist. Kujutan ette, et suvel, kui on puhkused, siis on see ooteaeg palju pikem.

Head ööd!:)

No comments: