Tuesday, July 25, 2017

Juuli lõppeb

Neli tööpäeva puhkuseni ja päevasel ajal on väljas peaaegu suvesoe, päris 25 soojakraadi ei ole, aga peaaegu. Eile töötas mul tööl puhur, külm hakkas, aga väljas oli soe. Kas seda sooja ka uueks nädalaks jätkub, kui algab august?
Esmaspäeval tööl olles mõtlesin, et ma ei jaksa ega taha enam morn olla sellepärast, et tööd on palju, tähtajad kukuvad, aga mina ei saa asju kuidagi tehtud. Mõtlesin, et kui ei jõua kõike, siis ei tee. Tegelikkuses ma tean, et seal on asju, mida ma ei saa kuidagi tegemata jätta. Päeva lõpus avastasin, et olin endal ühes tähtsas ja pikas Exceli tabelis ühe veeru ära kaotanud... endal varasemaid versioone polnud, õnneks ITabi aitas ja nüüd kodus tegin need muudatused, mida olin suutnud seal reedel ja esmaspäeval korda saada, võttis taaskord aega. Üldiselt ma kodus tööasjadega ei tegele, sest neid asju, mida ma teha saan, on väga vähe, aga täna natukene tegin. Täna oli tõeline istumispäev! Ärkasin enne kella 6 (oi kui väsinud) ja kella 7st istusin autos peaaegu 2,5h, seejärel koolitusel 10st poole 16ni (okei, vahepeal oli lõuna, kui sai kokku  500m jalutada) ja siis jälle autos pea 2h. Kuna suurem osa koolituse teemast ei puudutanud mind, siis läkski suur osa päevast raisku, sest kuigi ma töölaua sain kätte, siis ükski avajalik programm sealt sisselogides ei töötanud. Nii hea oli tagasi Tartusse jõuda ja koju tulla. 
Eile lugesin ühe raamatu läbi. Nüüd on raamatukogu raamatud loetud ja pöördun taas nende raamatute juurde, mida olen kelleltki laenutanud. Täna lugeda ei jõua. Lähen varakult magama, sest lõuna sai kaasa tehtud ja nüüd ongi viimased toimetused. Tallinnas käisime kuskil pubis söömas ja tavaline päevapraad maksis 4.80... ei tea, kas see on veel soodne? Kui ma tööl söömas käiksin, siis saaksin kõhutäis maksimaalselt 1.50 euroga, supi hind on kuskil 65 senti (neljapäev on hernesupp!), et kas see hind seal Tallinnas tundus mulle kallis? Aga süüa oli vaja, ei saanud päev läbi küpsisest ja kommist toituda. 
Viimasel ajal on Draakon palju jalgadel, kui ma diivanil olen, nii on vahel väga raske end liigutada, sest ei raatsi... kass ju magab. Nüüd lasen tal korraks väljas tiiru joosta, ise sätin uneriided ja asjad korda ja lähen magama. Loodan, et Draakon ka magab.. või istub vaikselt kapis.

No comments: