Monday, August 14, 2017

Veel veidi laupäevast...

Mu eilsest postitusest võis jääda mulje, et ma ei jäänud laupäevase Ööjooksuga üldse rahule, aga nii see ikka ei olnud. Tegelikult oli väga vahva! Lihtsalt minule andiski selle õige tunde just see maru, mis meid poolel distantsil saatma hakkas, sellest ülejäänud melust ei saanud ma aru aru. See viimane võis olla põhjustatud sellest, et ma olin lihtsalt väsinud ja kurnatud, minu võistlushooaeg oli just lõppenud, aga eks ma ise ootasin paremat hooaega (vaikselt hakkan hooaja postitust ka kirjutama, aga millal see ilmub.. sõltub edasistest plaanidest). Ma vist jätsin mainimata, et Salamaalt ära sõites oli mul ikka üsna halb ja kurnatud olla. Pärast võistlust ei suutnud ma kuuma suppi süüa, võtsin veidi küpsist ja banaani, jõin vett, isu polnud ka Tartus või Rakverre sõites. Keha oli ülekuumenenud. Ma olin kurnatud, aga läksin ikka jooksma, sest selline oli plaan ja möödunud aastal läks ju nii hästi. Just see möödunud aasta mul kuskil kuklas oligi, aga nendest hooaja erinevutest kirjutangi mingi aeg pikemalt. Täna on mu jalad nagu pakud ja homme on ilmselt veel hullem, pidin küll jõusaaliga alustama, aga otsustasin sel nädalal puhata, sest lisaks on tööl taaskord hullumaja ja mul on sel nädalal veel vaid kaks tööpäeva (ja siis koolitus, mis on Eesti teise otsas... pikk-pikk sõit, aga saab mere äärde!). 

Nii et kuigi mulle ei meeldinud, et see stardimaterjali väljastus lõppes kell 18, et see start oli nii vara, et kuigi hoiatati tormi eest, siis läksid ajad ikka kaduma ja stardikoridoris oli veidi korralagaedus ja hiljem finišis (aga see ilmselt ormist põhjustatuna), siis meil oli väga vahva! Enne istusime kolleegidega kuskil auto taga parklas ja pikutasime, tegime mõned pildid, olime rõõmsad, kõik jooksid selle distantsi läbi ja ühe jaoks oli see eimest korda elus joosta 10km järjest! Kõik saime hea ja positiivse emotsiooni. Eriti meeldis meile äike ja vihm, hoopis teine feeling, joosta läbi lopmide nagu väike laps. Mõnus! Kui asjaolud lubavad, siis saab ka järgmisel aastal minna ja ehk juba uusi emotsioone koguda. Ilmselt on ka järgmisel aastal kross samal päeval, aga kes teab, mis vorm siis on... :)

---


No comments: