Sunday, December 10, 2017

49. nädal 2017

Mõtlesin tükk aega, kas hakkan ikka kirjutama, sest juba on õhtu, aga mul on tunne, et nädalavahetus alles algas. Tahtsin täna kindlasti piparkooke küpsetada, aga ma ei ole selline veel jõudnud. Suurem osa päevast olin haaratud raamatusse ("Nurka aetud" E.Haynes), mida alustasin eile õhtul. Tavaliselt ma kohe teise raamatuga ei alusta, aga eile oli selline tunne, et võiks... ja nii see täna läbi saigi. Eile loetud raamatu sain juba tagastuskasti tagasi poetada, sest käisin täna teise advendi jumalateenistusel ja kõndisin linnaraamatukogust mööda. Kui küsida, mis ma veel nädalavahetusel tegin, siis ma hästi ei teagi. Natukene koristamist ja lihtsalt olemist. Eile oli äratus planeeritavast tunduvalt varem ja öö oli samuti rahutu ja nii väsisin ma keset päeva ära ja magasin. Üle hulga aja sai käia poodlemas (loe: ehituspoes) ja uuel nädalal saab keegi kodune siin remondiga tegeleda. Minul on veel viis tööpäeva ja siis ma sel aastal enam töö poole mõtteid ei mõlguta. 

Üldiselt oli nädal raske, sest kui on punased päevad, siis minu organismil on raske. Esmaspäeval ja kolmapäeval oli enesetunne veel täitsa okei ja nii käisin jõusaalis Kayla kava tegemas. Reedese tegin alles täna ja kolme ringi asemel tegin kaks ringi ja sedagi ettevaatlikult. Hommikul jalutasin vaid esmaspäeval ja koju jalutasin vaid neljapäeva. Neljapäeva õhtu oligi nii halb, et veetsin selle diivanil kägaras ja nuttes, sest mul oli lihtsalt nii valus ja nii halb olla. Ma nii ootasin, et temperatuur oleks vähemalt 37,5 C, et saaks järgmisel päeval kodus olla, aga piirdus see vaid 37,3 C.Näedsa, hakkan kirjutama trennis, aga kui nädal oli selline nagu see oli, siis ei tule sellest midagi välja. Jooksmas ei käinud. Kui kellal samme vaatan, siis kolmapäev ja reede on napilt jäänud alla normi, aga eile oli korralik puhkepäev ja ei saanud täis isegi 5000 sammu. 

Puhkuse ajal plaanin lõpuks käia A le coq spordihoones jõusaalis.Üldiselt oligi mul plaan sinna minna siis, kui tööle puhkepäeval ei jõua, aga kõik nädalavahetused on olnud sellised, et ma ei taha kuskile jõusaali minna. Ja puhkuse ajal plaanin ma puhata, magada, puhata, lugeda ja selle kõrale mahub aja veetmine kallimaga ja ilmselt nurrub ja jookseb Draakon ka ringi.

Üks hommik oli see punane pätt eriti nunnu! Kahjuks ei olnud mul sel hetkel telefoni käes, kui ta jälle kuuse küljest karra hammaste vahele võttis ja jooksu pani. Kaugele ta ei jooksnud ja pidi karrast lahti laskma, kuusk jäi püsti... sel korral. Oh ta on numps! Vahel ikka tuleb minu juurde raamatut lugema, kuigi rohkem ta segab lugemist, sest ta on poolenisti raamatu peal ja nõuab väga palju tähelepannu. Oma kastist on ta hetkel loobunud. 

Ma arvan, et ma küpsetan nüüd natuke ikka piparkooke ka. :) 

No comments: