Saturday, December 16, 2017

Ütle veel, et kiisu ei ärata enam hommikuti. Täna leidis ta küll 07:45, et viimane aeg oleks iniemstel ärgata, äkki peab kuskile minema! Ma lõpuks õneks minutiks ärkasin, panin talle süüa (mida ta ei söönud) ja läkin tagasi magama. Temal oli unevajadus selleks hetkeks täis, vähemalt see uni, mis ta minu kõrval teeb. Öösel oli aga ta päris kõrval mitte jalutsis, täitsa kere juures. Minu meelest on ta korraarmastaja ka, sest kui ma vahepeal näiteks mandariine söön, siis ta kohe leiab, et koortele tuleks midagi peale kraapida. 
Elamine on taaskord sassis. Vill sai otsa, tuleb juurde osta. 
Homme plaanin minna Elvasse matkale, mida korraldab A&T Sport juba päris mitmendat aastat. Kahel eelneval aastal olen ka linnukese kirja saanud. Kuna järgmine pühapäev on juba 24.detsember ja aasta viimane on 31.detsember, siis on ainus võimalus see linnuke kirja saada just homme. Kas meie matk just neljatunnine tuleb, seda ma ei tea, aga midagi kindlasti. 

No comments: