Friday, September 7, 2018

07092018

Peab tõdema, et praegu on väga ilusad ilmad olnud ja tahaks neid kuskil õues nautida. Mõni hommik on olnud küll rõske ja väga udune, aga päeval hakkab päike paitama... kui saab päikese kätte. Tööl panen puhuri tööle ja siis kannatab olla ka, lõpuks hakkab soe isegi. :)

Esimene töönädal seljataga. Kuidas saada uni normi pühapäev vastu esmaspäeva? Mul on hea uni vaid siis, kui ma tööle ei lähe. Muidu on mingi ärevus, uni on katkendlik, unenäod imelikud, und ootan kaua ja lõpuks ikkagi väsinud. Olen nendel õhtutel võtnud Melatoniini, mis võiks und soodustada... a kes teab, muidu oleks veel kehvem. Esmaspäeva õhtuks väsin ma ära ja siis magan juba paremini. Sel nädalal oli üks päev, kui sai tule kustu pärast kella 22, muidu olime juba enne 22 voodis ja suuremalt jaolt sain pea 8h und kokku. Olen isegi enne äratuskella juba vaikselt virguma hakanud. 
Tööpäevad. Üldiselt enda asjad ja siis vahepeal pean olema it-tugi ja aitama asjadega, mida ise ka ei oska. Täna küsisin midagi endise juhataja käest ja seejuures kirjutasin ka, et ma olen väsinud olemast it-õde, tahaks enda sisulist tööd teha. Lootsi vist natukene rohkem mõistmist :) Pole vaja eeldada. Jah, ma tahaks, et kui ma selgitan midagi korduvalt, siis see hakkab ka meelde jääma. Ja ma ei jookse kohe, kui pole nii pakiline asi, sest ma tahan enda asjad enne ära teha. Mul on see õigus. Eks seda mõistetakse ka valesti. 
Aga elu läheb edasi ja keegi pole asendamatu.
Trenniplaanid olid nädalaks natukene teised, kui siiani on välja kukkunud. Ma ei tea, mis edaspidi mu kosmeetiku aegadest saab, sest talle need kellaajad enam ei sobi, millal alati pärast tööd käinud olen. Vahel on käinud ka nädalavahetuste hommikuti, aga ega eriti ei taha minna laupäeva või pühapäeva hommikul kell 10... 
Telefoniga olen üldiselt ära hajunud. Kaaned pole veel jõudnud. Täna avastasin, et olin sõnumitel teatised välja võtnud ja ei teadnudki, et olen vahepeal sõnumeid saanud :D Esmaspäevast alates ootas üks pakk mind Eedenis, käisin siis täna järgi, kui sõnumid avastasin. Täna tegin lõpuks Smart-ID ära, tundub mugav, et ei pea alati ID-kaarti ja selle lugejat välja otsima. 
Draakon peab nüüd rohkem üksi kodus olema. Hommikuti vaatab küll nukralt. Aga varsti on juba rohkem Teisepoolega kodus - eelmistest kuudest oli ületunde ja seetõttu võeti tööpäevi vähemaks, kuus kokku vaid 11 tööpäeva ja viis neist peaks olema nädalavahetuse päevad. Koju jõudes on ikka vaibad ruullis ja Draakon rõõmus. Tahab ikka õue joosta. Vahel vaatavad naabrikassiga tõtt ja peaaegu tõstavad käppa. Vahepeal oli ta liivakastiga väga pirts, aga nüüd on natukene parem. Ma vaikselt tahaks teda rohkem puugraanulitega harjutada. Alguses olin väga optimistlik ja panin vist kristallidega pooleks. Kiisu korra käis ja siis keeldus. Ma sain aru, et ta tahab minna, aga talle ei sobi see asi... sõelusin siis suurem osa granauleid välja ja oli supsti liivakastis ja rõõmus. Aga harjutame edasi. :) 
Meil on õues nüüd palkidest saetud laud pinkidega. Ja uus grillikoht - grilli veel peal pole, aga küll tuleb. Laua alla, maapinnale, tahaks veel kive panna... peab neid vaikselt maalt tooma, kui seal käia. Iga kord mõni kivi autole. :D 
Elupuid oli jälle välja läinud. Tundub ikka väga kahtlane. Mina ei taha uskuda, et neile see koht ei meeldi... Isa arvas ka, et v-o olid need juba enne liiga saanud. Igal juhul istutasime muid asju. Mõni taimekene peaks ka mööda suurt puud hakkama üles ronima. 
Eile oli meil tüdrukutega esimene raamatuklubi kohtumine. Alustasime sellise naistekaga "Ilma ainsagi sõnata". Oli romantikat ja oli seda, et alguses jättis auto mõnest asjast ikka väga teise mulje.. Ühele sõbrannale see väga meeldis ja pärast arutelu ta ütles, et nüüd tundub talle see raamat väga ebaloogiline... :) Kui raamat oli ära arutatud, siis läksid teised jutud edasi. Järgmine raamatuklubi on oktoobris. No comments: