Monday, October 22, 2018

Kuidas?

.... saada telefonioperaatorilt mõni hea pakkumine? Kui viimati keegi helistas, siis ma ütlesin, et helistage augustis uuesti. No pole helistatud. Olen ise teinud päringu Diili, aga nii neti kaudu päringut tehes pakutakse vaid olemasolevaid pakette. Tahaksin midagi soodsamat. Ja sellised tulevad vaid telefonitsi. Helistage mulle ja pakkuge! Aga sobib Telia/Diil, sest Tele2-s on liiga palju leviprobleeme (ju käin valedes kohtades) ja nende pakkumist ma vastu ei võtaks... See muidugi ei tähenda, et hiljem Elisa seda üle ei võiks pakkuda... aga mingite lisaboonustega (uus telefon) mind ei püüa, sest pole vaja. Tahaks maksta selle eest, mida ma kasutan ja nii, et oleks ka väike varu ka. Praegu ma maksan lihtsalt üle, aga midagi odavamat pole ka valida.

... leida endale sobivat pesu? Mul on veel Riiamäel ja Kaubamajas käimata, aga ma ei ole mitte midagi leidnud, mis oleks seljas ilus ja oleks ise rahul ja milles tunneks end hästi. Kui raske saab see olla? No järelikult saab. Lihtsalt suurust ei ole. Mõnes kohas polegi A-korvi, nagu misasja? Ja kui see on, siis on suurused 70-75... hädapärast oleks 75 v-o ok, aga ma usun, et 80 on ilusam ja tunnen end ise paremini. Pole saanud eriti proovida. Ja muidugi on iga firma veidi isemoodi. Ma käisin isegi NewYorkeris! Polnud hea mõte, seal on kõik selline push up ja super push up... Nope. Kunagi oli Marilyni pesupoes ja Rimis üks firma, Marie Meili vast, aga vot seda polnud enam kuskil.  
Eile lõi facebook mulle mingi Bright Side lehel jagatud "artikli" ette, et söö kalaõli, siis rinnad kasvavad. No ma ei tea, kasvavad või? :D 

Ja kui juba pesust rääkida, siis vahepeal sain õnneks midagi sobivat ka. Kena.ee lehel tulid ilusad värvid ja mul oligi vaja, olin sinna juba mitu kuud piilunud ja üks pühapäeva õhtu voodis olles vaatasin veel... ja oli ja tellisin ära, sain veel sünnipäevanädalal -10% ka. 
Siin ei tundugi see värv ilus, aga päriselt on see ilus ja särav ja sobib nii hästi trenni! Lisaks tumesinine ja korall. Rahul. Nüüd on neid piisavalt, et kanda igapäevaselt ja et kanda trennis. No valge on veel puudu...


... valida kauapüsivad huulepulka, kui kõik tundub nii ilus, kui oled neid värve Kaubamajas vaatamas käinud, aga kõik testrid olid kuidagi kuivanud, kui nendega käele jooni tõmbasid?


No comments: