Saturday, December 15, 2018

Teed?

Läksime sõprade juurde, et korra seal olla ja siis pidin mehed edasi beerpoingil viima. Sõbranna küsis, mida pakkuda võib, esialhu keeldusin, aga siis leidsin, et teed võiks juua küll. Jõime teed, sõime küpsist, ajasime juttu ja vaatasime nunnusid kiisusid. 
Viisin mehed ära ja läksin edasi Karlovasse, et üks jubin ära viia, mis täna Omnivast sain. M. oli meeldivalt üllatunud, ütlesin küll, et tuli vaid korraks, aga juba tahtis mulle kõike pakkuda ja tõi lauale. Küsis, mida siis juua, et kas teeb mulle teed...
Mõni aeg hiljem läksin edasi venna juurde, sest olin juba sealkandis ja ka temale oli mingi vidin tulnud (ma olen usin teistele asjade tellija). Alguses mõtlesin ka, et olen 2-3 minutit, aga võtsin ikka jope ära ja jäin juttu ajame. Ja vahepeal segas Starmani telefonikõne ja vend ütles, et mine tee endale köögis teed...

Ma muigasin juba Eha tänaval, mis siis kolmandast korrast ... muigasin jälle. :D 
Vahvad kokkusattumused.

Aga venaga mängisime natukene noolemängu, nii nagu seda päriselt mängitakse. a käib ikka Püssis mängimas ja ostsis endale kojua ka, et harjutada. Ma ei ole nii ammu peastarvutamist teinud, et alguses oli päris keeruline. Lõpuks sain süsteemist aru, aga võtab ikka aega, et nooli visata nii, et oleks süsteem... kuivõrd mina viskasin neid nii, et need lihtsalt märgile kuskil pihta läheks :D 


No comments: