Thursday, January 3, 2019

03012019

Vaatasin The Blacklist'i kõik osad ära, mis Netflixis olid. Nii põnev oli! Ja nüüd ei saa üldse aru, mis toimub ja kuidas edasi läheb. Ma olin kohe nii põnevil, et isgei googeldasin, et teada saada, mis teooriad teised välja pakuvad. Täna on kuuenda hooaja esimene osa, aga vaevalt see mul homme Netflixis on, et nüüd kuskilt mujalt vaatama. Kui nii sarju vaadata, siis ei saagi ramaatuid lugeda! Kui kunagi igav hakkab, siis vaatan Supernaturali ka edasi, aga nad on vahepela nii usinalt edasi rutanud, et ma ei tea, kas mul seda jaksu on... selles sarjas on mul kõik segamini. 12 Monkeys on ka pooleli, sest Netflixis jäi poolikuks... Ja täna otssin välja The 100, püüdsin jätakata sealt, kust pooleli jäi, aga ma ei tea, kas ma 2016 aprill magasin viimased osad maha või mis, aga kohe miski ei koida. Püüan nüüd järele saada ja aru saada, mis toimub. Ilmselt peaksin mõned osad tagasi võtma ja vaatama, mis enne toimus, aga ausalt öeldes ei viitsi. Uneajaks on vaja ikka voodis ola ja raamatuid tahan ka lugeda. Aga kui Kaaslase töögraafikut vaadata, siis jõuan jaanuari nädalavahetustel neid sarju veel päris palju vaadata. 
---
Täna on neljas äev, kui ma ei ole joonud kohvi. Neljas! Ma ei ole kohvi joomisest loobunud, ma ei ole seda lihtsalt tahtnud. Vastu hakkas siis, kui nädal tagasi selles kõhuviiruses olin, aga pärast seda ma täitsa jõin kohvi. Mul oli plaan jaanuaris kohvi tarbimist vähendada, tundub, et praegu läheb kohe väga hästi. :D Aga ma olen üsna kindel, et see on ajutine. 

No comments: