Sunday, January 27, 2019

27012019

Nii palju siis sellest, et võiks midagi kirjutada... ei ole nagu mõtteid ja pole oma pead ka sellega vaevanud. Viimasel ajal on raamatud suureks sõbraks ja varsti ongi lugemine otsas.. selle "Rikkaks saamise õpik'uga" läheb vist väheke pikemalt. Häid mindfullness raamatuid ja harjutusi ma siiski leidnud ei ole, täna lugesin ühe läbi ja mul oli täielik mõh tunne. Polnud üldse see, mida arvasin. Mul on mälus see 1,aastane kogemus suvekoolist, kui tegime harjutusi ja seal tundus kõik nii hea ja lihtne, konkreetne, aga see raamat ("Siin ja praegu: kohaloleku harjutused" Ecjhart Tolle) ajas kõik segamini. Mediteerimine vajab ka veel päris palju harjutamist. Hetkel pean suurimaks probleemiks hoopis asendit, sest minu jaoks on kõik äärmiselt ebamugavad. 

pilt Internetist
Ülemised asendid... no kõige tavalisem rätsepaiste on minu jaoks ebamugav, nii et Lotuse omast ma parem ei räägigi. Ja tundub, et mul jääb valikuks toolil istumine, sest kui jalad tagumiku alla panna, siis on need 5 minutiga "surnud" ja iga järgmine sekund muutub aina ebamugavamaks.. pärast on sellised sipelgad, et kuidagi ei saa olla, tore kui püsti saab. 
Ideid, soovitusi?

naudib seda, kui ma loen ja tahab hellust ja tähelepanu.

need tema tagumised jalad... 

2 comments:

AvelyK said...

Issand kui lahe poos pisikesel :D Ma ise täiega fännan musta värvi kasse, endalgi üks kodus. No üleüldse loomahull olen ja kui saaks võtaks veel paar kassi ja paar koera ka, oeh :D

Sjuteist said...

Huvitav on see, et ma enne möödunud sügist ei lnud ninud ühtegi kassi nii vedelemas. :D Augustis võtsid sõbrad ühe emase, ühe isase kassi ja nende emane on tihti samasuguses asendis. :D

Loomaarastus ju hea armastus, tuleb nautida.
Meilgi ühel päeval jookseb neid neljajalgseid kindlasti rohkem ringi, koer ootab seda aega, kui on maja ja aed, kus ta saaks olla. :)