Sunday, February 17, 2019

Neli akordi

Eile käisin õega ERMis ilusat muusikat kuulamas. Nimelt Ott Lepland ja Jaagub Kreem tuuritavad. Detsembri lõpus käisime Terminaatori akustilist kontserti kuulamas ja siis Jaagub rääkis, et teevad Otiga ka tuuri ja seal tekkis huvi... aga sel hetkel see väljaminek kuludesse ei mahtunud ja mõte jäi soiku. Siis aga ütles õde, et teeb välja ja lähme. Muidugi lähme!

Isekohad saime keskele ja üsna ette. Ja muusika osas oli kõik hea, juttude ja naljade osas oli hea. Väga mõnus. Ma ei ole Ott Leplandi laule eriti kuulanud, tutumaid ikka tean, mis raadiotest on tulnud (nii palju kui ma seda raadiot kuulan), aga ise mäletan, et mulle eelkõige on meeldinud duett Lennaga "Sinuni

Mulle väga meeldis, et sai kuulda laulu "Tuli aknas" ja muusikalist Romeo&Julia "Sõbrad nii ei tee". Olin täitsa unustanud, kui väga need lood mulle meeldinud on. 
Ja see "Lambarock", lõbus! Lapsena sai ikka saadet "7 vaprat" vaadatud, aga vot seda laulu ma küll ei mäleta. 

Ja ilmselt üks mu lemmikosasid oli ikkagi see neli akordi... see kui palju neid laule on (suurem osa popp laule on kirjutatud neljal akordil samal järjestusel) ja tõesti olid kõik need tuttavad ja nii mõnega sõnad täitsa pähe jäänud... nii kuulis ka natukene laulu "Annika" (Smilers).

Kui kirjas oli, et muusikat saab nautida 1h20minutit, siis reaalselt oli seda headust hoopis 1h50minutit. Eks juttude peale läks ka aega, aga kõik oli hea. Nii mõnus.
Nii tore, et õde tahtis minna ja minu kaasa võttis.
No comments: