Thursday, May 9, 2019

09052019

Draakon magas vahepeal mu paremal puusal ja nüüd on puus jälle korras. Aitäh, kiisu!
Ja Pisikesest rääkides, siis on tal esimene jooksuaeg. Esialgne plaan oli ta märtsis operatsioonile saata, aga pidime selle edasi lükkama. Suvisel ajal teda opile saata ei soovi ja nii panustame alles septembrisse. Ta on natukene oma hormoonide mölluga hädas ja Draakon on ka hädas. Vahepeal käib ta küll Pisikest lohutamas, aga üldiselt talle vist need naiste tujud ei meeldi, sest ta sisiseb ja käib kaarega mööda hoopis. Pisike jutustab palju (rohkem mingi kurnjau ja vahepeal mjäu ka), roomab mööda maad ja keerutab end... nii nagu kassid ikka sel ajal. Täna on juba kolmas päev, niisiis on esimene hoog varsti möödas. Ja terve päev ta ka rahutu ei ole, eile oli vahepeal mitu tundi kutut ja muudkui magas. 
Jalutasin täna koju (läksin varakult tööle, et varem koju saada, aga oleks ma teadnud, et niigi lastakse varem koju, sest selles päratslõunases müras oli võimatu töötada, siis oleks ikka tavaliselt ajal tööle läinud) ja Pika tänava mänguväljaku juures olid poisid. Kuulsin neid omavahel hõikamas, et võtke munad ära ja nägin siis, et osad nendest on kuuse otsas. Läksin juurde ja käskisin neil kuuse otsast alla tulla, sest nad olid linnupesa juures. Varese pesa küll, aga vares on ka lind. Üks ütles mulle, et nad ju tahtsid ainult ronida... no ma ei tea, miks ma siis kuulsin neid omavahel hüüdmas, et lind läks ära, võtke munad alla?! Selgitasin neile, et lind jätab nüüd pesa/munad maha, sest keegi puutus neid, ja nii ei tohi teha. Ma ei tea, kas nad mind kuulasid. Puu otsast tuldi alla sel hetkel.. aga mina läksin ju edasi. Õnnetu vares tiirutas seal ringi. 
Töölt sain ma minema küll tunnike hiljem kui teised, aga jõudsin ikka nii mõnusalt vara koju. Nautisin väga jalutuskäiku ja ilusat ilma. Natukene tuuline on, aga soe on. Kodus jõudsin juba õhtusöögiks ettevalmistused ära teha, lisaks tegin ka keeksi, sest sõbranna tuleb külla, siis hea nosida. Sõbranna tuleb tegelikult tõuksiga tutvuma. Tal on lähiajal tööüritusena üks matk tulemas ja tahtis enne näha, mis asi see selline on. Ma olen juba päris mitmeid aastaid tõuksinud, aga sõbrannadest olen vahel harva tõuksima saanud vaid ühe. Nüüd on mul teine tõuks Tartus olemas ja nii saan abiks olla - nii oleks natukene raske, et üks on jala. Ja kui Tartus on teisigi, kes tahaksid tõuksiga tutvust teha, siis võib mullejulgelt kirjutada, sest ma hea meelega tutvustan seda maailma teistele. 
Tahaks õunamahla juua, aga ma ei suuda seda purki avada. Mul oli küll üks ilus (just nimelt ilus, sest no.. roheline!) avaja, aga see lihtsalt ei toimi... Joon siis vett.


No comments: