Saturday, July 13, 2019

Dilemma

Mitmeid aastaid arvasin, et ma ei jõua selle hetkeni, aga ikkagi jõudsin. 
Nimelt on blogi nimi "rohelise südamega tüdruk". Vahepeal on tüdrukust saanud naine ja abikaasa. Ja seoses selle viimasega ei ole kaelas enam seda rohelist süda, mille järgi mõned inimesed mind ära tundsid. Blogis keskendun oma (tõuksi)trennidele, aga samas ka kassidele ja igapäevaelule. Nii nagu olen alates aastast 2006 teinud. Ühel hetkel vajaks blogi ka muud uuendust, aga hetkel pole sellele mõelnud, mulle väga meeldib see oranžikas taust ja olen rahul bloggeri võimalustega. 
Blogiaadressi muuta ei plaani, sellega olen ma rahul, kuigi see ei ütle inimestele suurt midagi ja võib-olla ei jää meeldega. Aga just see nimi..
Minna (pajatused tõukerattaspordist ja elust; jutustab; ...?)
Minna või mitte minna? :D :D 
Sjuteist
Midagi seoses tõuksiga? 

No comments: