Thursday, July 18, 2019

Trennipäevik - 29. nädal 2019

29.nädal
Täisnädal tööl. Suveilm kadunud. Kehas väsimus. Jõusaalitrennid kadunud kuskile kaugusse. Selline suvi on olnud. Mul ei ole mahti olnud selle unevajaduse problemiga tegeleda. Olen selle paika pannud, et kui õhtul plaanin tõuksida, siis tööle-koju jalutamist ma eriti ei tee ja kasutanud rattaringlust (samme ikka koguneb, sest ega mul see rattaringlus kohe maja ees pole ja töökohast on ka kuskil 700-800m kaugusel esimene parkla). On üksikud hommikud, kui olen ärganud esimese äratusega, pigem olen hakanud seda edasi lükkama... Ja õhtuti pole saanud "õigeaegselt" magama ka, nüüd hakkan uskuma, et suvekuude tööpäevadel piisab ka kuuetunnisest ööunest.
Jõusaaliga on lihtsalt nii, et plaan oli mul hea (nagu eelmistel aastatel), aga tuleb see arusaam, et on vaja ja tahab rohkem tõuksida. Ja puhkepäevi on ka vaja. Aga vähem kui kuu pärast olen seal tagasi - 3,5 nädala pärast on tähtsad võistlused läbi.
 
Esmaspäev - kõnd 5km + kõnd + rattaringlus + kõnd.
Tõuks 13,06km, harjutasin vist korra tagasipöördega lõiku.
 
Teisipäev - kõnd tööle 5km.
Koju läksin autoga?!
 
Kolmapäev - kõnd + ratatringlus + kõnd + kõnd + rattaringlus + kõnd.
Tõuks 20,45km - läksin Räpina mnt mööda ja kaugemalt poolt Luunjasse, siis Tartu poole ja natukene ringitasin, et tagasi koju mööda Ihaste kergliiklusteed.
1h8min, avg 143x', 17,97km/h.
 
Neljapäev - kõnd + ratatringlus + kõnd + kõnd + rattaringlus + 3km.
Tõuks 12,11km - plaanis oli mõni lõik sõita ja natukene sõitsin ka, aga muul ajal kulgesin.
 
Ta oli oma vestikeses nii nunnu, et ei tahtnudki seda ära võtta... Aga nüüd jookseb ikka ilma selleta ringi ja rõõmus ja tubli!
 
 
Reede - tööle 5km + 2,5km. + rattaringlus.
 
Laupäev - üks-kaks päeva enne olin Abikaasa käest küsinud, et mis kellaks me Elvasse lähme (ta ütles, et kell 10 võiks startida :D), et mul oleks vaja pikk trenn teha. Ta leidis, et ma võiksin siis sinna tõuksida (olin sellele ise mõelnud küll) ja nii juhtuski. Natukene mööda läks see, et ma ei startinud kell 9 hommikul, sest ma ärkasin alles 9:45 ja Abikaasa veidi hiljem, aga kuskil 11:30 seadsin end minekule.
Kõige raskem oli see sõit linnas, Lõunaka ringini on viis kilomeetrit, aga aega kulus kuskil 21-22minutit (fooride juures panin niigi kella kinni), lihtsalt teised inimesed, liiklus, kõnniteede seisukord, võtad hoo üles ja tuleb foor... Edasi läks natukene paremini, sest tuli kergliiklustee, aga millegi tõttu ei ole see minu lemmik. Nõo ristini oli üsna halb sõita, kuigi ilm oli okei, tuul ei olnud eriti tugev (vastu oli küll) ja pärast seda läks palju paremini, järsku oli asfalt niii hea ja kiire, laskumisel sai puhata.. Mõnus! Liiklust oli palju (ralli? Elva? Valga?).
Abikaasa hakkas alles siis kodust sõitma, kui ma kohale jõudsin. Otsisin siis ühe kolleegi kohviku üles ja jäin ootama. Sel ajal, kui Elvas ringi kõndisime, oli tõuks kenasti auto peal. Esialgu oli ilm imeilus ja siis tuli korralik hoovihm.. ja varsti teine ka. Veetsime seal päris mitmeid tunde ja läksime veel sõprade juurest läbi, selle aja jooksul läks ilm jälle ilusaks ja ma otsustasin ikka koju ka tõuksida.
Olin kuskil 6-7km juba koduteel, kui võtsin ära geeli, mille olin taskusse pannud ja mul oli nii hea meel, et see oli mul. Energia sai kuidagi otsa, kõht oli tühi.. aga koduni oli veel aega. Nägin ees vihmapilvi ja läksin nende järgi. Kergliiklusteele jõudes hakkas sadama. Ja läks üle lausvihmaks. Kuskile peitu polnud mõtet minna, sest... kui tee on märg, siis saan nii ehk naa märjaks. tempo läks aeglasemaks, aga koju ma sain. Kõik lirtsus.
Tõuks 29,63km 1h46min avg 153x' 16,69km/h.
Tõuks 26,21km 1h29min avg 148, 17,63km/h.
Kõnd 4km.
 
Laupäev.
 
 
Pühapäev - puhkus! Eelmine päev oli väsitav olnud trenni suhtes ja muidu oli ka kiire olnud, ilm oli sombune (vähemalt hommikul). Käisime Rakveres sünnipäeval, enne seda lugesin raamatut ja lihtsalt olin. Õhtul sain kätte uue laptopi!
 
koduteel oli vikerkaar... Silmale oli palju ilusam kui läbi kaamera.

suvised lemmiklilled.
 

No comments: