Tuesday, December 3, 2019

03122019

Vaatasin natukene oma viimaseid postitusi ja mõtlesin, millega ma vahepeal tegelenud olen. Ma ei ütleks, et mu kalender oleks väga erinev suvisest ajast... pigem on isegi tühjem, aga ometi on midagi teha. Ilmselt on prioriteedid teised. Vahel käin varahommikul trennis, päevasel ajal olen tööl, õhtul ruttan koju. Juba mõnda aega on piparkoogitaigna hooaeg ja see võtab nädalas kuskil kaks õhtut (ok, nädalavahetustel teen pigem hommikuti), seejärel tegelen endiselt enda maailmapildi avardamise ja enesearenguga, vahel jõuan mõnda raamatut ka lugeda. On ka neid õhtuid, kui abikaasaga mõlemad kodus oleme ning neid õhtuid, kui veedame aega oma sõpradega. Mul on päris mitmeid asju, millest tahaksin eraldi kirjutada, aga ma ei tea, kas need mõtted kaovad enne, kui ma jõuan tegudeni või mitte. Sest täna ei ole see õhtu. Annan endats lihtsalt veidi märku ja siis teen taigna lõpuni (kes osta soovib, siis võib mulle kirjutada), teen hügieenitoimingud ära ja poen teki alla ning loen veidi. Sügisel oli plaanis ka blogiga tegeleda, aga näeti isegi, et kalendris on juba detsember ja lumi on ka maas. Kuivõrd minu trennid kahanesid vahepeal nullini, siis ei olnud ka isu miskit kirja panna... Ma praegu südamest loodan ja usun, et kohe kui talvine pööripäev on ära olnud, siis käib mul klõps ning hommikud on taas helged ja head ja valged ja täis energiat. 

Ma arvan, et see ongi hetkel kõik. Ma ei hakka siia asju segamini kirjutama... vaatame, mis järjekorras mingid teemad kirja saavad, sest siis endal ikka hea meenutada :) 

Ja kaks kiisu pilti ka ikka... nemad on ka nagu ikka :D üks päev magavad ja siis teevad pättusi.
numpsik peidis näo ära

kilekoti fänn
Kiisusid jagan üsna palju oma instagrammis.. küll pigem isiklikult kontol, aga vahel ka avalikult. 
Üks nädalavahetuse hommik, kui Draakon puges teki alla magama ja siis tuli Pisike järgi. Ja koos piilusid sealt :) Mina lugesin.


Vahepela oli kohevam.. nüüd jälle nii sale ja sile.
ja meie kohevake

No comments: