Sunday, December 1, 2019

Raamatud november 2019

Heiii, ma olen siin!
Tahtsin endast juba nädala alguses märku anda... aga ju tuli jälle midagi vahele.
Teised jutu teistes postitustes... hetkel siis möödunud kuu raamatud.

Novembris lugesin üheksa raamatut ja valdavalt lugesin inglitest (loen ka praegu). Alustasin kuud ilukirjandusega ja "Muusa" soovitan teistelegi, mõnus, kaasahaarav, põnevust, armastust, suhteid...  Proovisin ka lugeda raamatut "Sündinud jooksjaks" vms, aga selle jätsin pooleli. Küll aga meeldis väga "Kuidas minust sai jooksja", kui ta oma esimest maratonist kirjutas, siis minule läks ikka hinge ja valasin pisaraid ka :) Pisaradama kippusin ka "Rändava kassi kroonikad" viimastel lehtedel... see raamat oli ühlasi nii kurb ja samas nii ilus. Vaatan oma kassikesi ja olen nii tänulik, et nad mul olemas on. Minu lemmiksari on eks see "Seitse õde" ning autor Lucina Riley eks. Raamat "Armastuskiri", on tema sulest.. natukene teistsugune kui tema eelmised raamatud, mida lugenud olen, aga põnev, kaasahaarav, ikka (perekonna) suhted, armastus ja kõik muu... Ja enesearengu alla liigitan kõik Lorna raamatud ja samuti "Seitse sünkroonsuse seadus", soovitan lugeda.
Inglitest soovitan ka lugeda :) "Inglid minu juustes" olin ka mingid aastad varem lugenud.. aga siis vist ühe õhtuga, nüüd nautisin seda, võtsin aega ja kogusin endasse rohkem infot. 

Nii võib aastas ikka see 100 täis tulla : )

No comments: