Sunday, January 5, 2020

Goodreads

Jõudsin minagi lõpuks selleni, et lugemisstatistakt jälgin nüüd Goodreads.com'is. 
Sisestasin sinna ära 2019 raamatud ja 2018 omad nii samuti (kuupäevalise täpsusega... ainult et 2018 on veel mingi ebakõla ja pean nimekirja kontrollima). Ja siis sisestasin alates 2015 kevad raamatud aasta täpsusega. 
Nii olen lugenud 359 raamatut (kolm nendest sel aastal). Käesolevat aastat alustasin "Minu Alaska'ga" ja eile oli nii vahva päev, et lugesin läbi nii "Le Rhino" kui ka "Le Rhino 2 " (aitäh Tikker!). Raamatud oli sellised kerged, aga nii ütlemata mõnus ja soe lugemine. 
Nii et kui keegi soovi mu lugemist paremini jälgida, siis võib vaadata mu goodreads'i profiili - Minna.2019
Äpp mulle eriti ei meeldi... v-o pole lihtsalt harjunud, aga kuidagi kohmakas. Samas mulle meeldib ki rohkem Internetis uudistada arvutiga... suurem ekraan, kiirem trükkimine, hiirega mugavam. Et ju asi minu mugavuses lihtsalt. Ja selles, et ma ei ole kogu aeg nutitelefoni juures, töökoht, kus pole telefonile ligipääsu, on oma jäljejätnud. 


No comments: