Tuesday, April 14, 2020

14042020

Midagi eriti kirjutada ei ole, aga annan märku, et olen ikka siin :) Ja vahepeal käin tööl ka. Sai täpselt kuu sellist aega, kui reaalseid tööpäevi om väga vähe olnud. Käesoleva nädala plaan on teada, järgmise nädala kohta veel ei tea... Tahaksin, et siis oleks kolmapäev vaba, sest kellel on siis sünnipäev? Mina-mina! Siis soovin ilusat ilma ja tahaks kuskile metsa sõita (kus inimesi ei ole) ja piknikku pidada... a täpselt sama mõte on mul ka ülejärgmise nädala esmaspäevaks, sest kellel on siis esimene pulma-aastapäev? Ikka meil =) 
Alles eile kirjutasin sõbrannale, et möödunud aastal tundus, et kevad tuleb nii vara, saba jälgida seda... aga sel aastal õitsevad lilled veel varem. Juba märtsis ütes isa, et Virumaal õitsevad sinililled... Nädalavahetusel käisin metsas neid korjamas ja paari päevaga olid ka läinud, sest aeg saab juba läbi. Mulle meeldis, kui minu sünnipäeval oli metsaalune sinine. Ikkagi mu lemmik metsalilled. (Nii huvitav, meenus just, et sinine pole muidu mul eriline lemmikvärv just olnud, kuigi viimased kaks aastat on ka riiete valikutesse seda lisandunud). 
Sõbrantsil oli laupäeval sünnipäev. Pidu ilmselgelt ei olnud, aga lilli viisin ikka... olin ise seda varem planeerinud ja teisedki olid sama mõelnud. Niisiis olin kuller ka. Tal oli niii hea meel. Ma olin talle just enne teinud kontrollkõne ja õnnesovid edastanud, ta veel küsis, mis ma õues teen ja ma ajasin kõik kasside kaela (mis oli osalisest tõsi, sest nad ajasid mul kohvi ümber ja põrand ja paberid ja voodi said kõik kohviga kokku.. mina ei saanud lonksugi). A auto nägi ta enne ära, kui ma talle akna alla hüppama jõudsin :D Õnneks sai õues distantsilt ka jutustada. Polnud juba niii ammu näinud ja laps kasvab tal niiii ruttu. Möödunud nädalal sai ühelt sõbrannalt ka rõõmusõnumid, et üks pisike hing on siia maailma tulnud seda kõike avastama. Niiniii tore. Teeb südame soojaks. 

Üks päev puhusime siin õhupalle :D Pisikesele ka ühe. Oi talle meeldis mängid (ja see on veel terve)
Täna hommikul oli jalatsikapil üks roosa patsikumm. Minu oma, aga Pisikese lemmik. Koju jõudes seda seal enam polnud, aga oli hoopis Pisikesel hambus. Mängis ja mängis ning lõpuks oli see õhk-vesi pumba kapi(?) all (ma ei tea, kas see just õige nimetus, aga õhk-vesi küte on siin vist ja on üks sama suur kapi moodi asi nagu külmkapp). Ja siis ma mõtlesin, et võtan selle sealt ära. Noh.. eks seal tolmu oli ka. Aga ma sains ealt hoopis kolm roosat patsikummi! (ja kesotsis nädalavahetusel just uued patsikummid, sest ühtegi eelmist polnud kuskil).

Vahepeal on vaja kuskil käia ka. Ka töö tõttu.
Mask ikka olemas.
Aga huuled ikkagi värvitud.. enda jaoks :)
Üks päev ostis Abikaasa pitsakioskist pitsa.
See oli NIIII hea.
Kanad on täiega IN. Üks päev oli duublis (?) ka.
Ühel päeval hakkan lisaks kassipiltidele siia ka kanadest pilte panema..

... ja äkki need paar lammast ka siis juba :P

Lemmik! Lemmik!
Vahel tahan omaette olemist.
Et koolitusi ja harjutusi teha.
Vahel panen siis ukse kinni, sest kui selle lahti jätan, siis kassid hüppavad selle lahti.
Ja vahel juhtub, et just nendel kordadel hakkavad nad edasi-tagasi käima.
Kui ma näen, et Draakon niiiii ilusatsi ootab ja küsib, et saaks uksest välja..
siis kuidas ma talle seda keelan?

.. ikka lasen ta välja (ja varsti uuesti sisse, sest ta kraabib seal)


Ja uuendasin seda väga lihtsat küsimustikku, mis on sellel aadressil ja ka siin paremas servas.
(edit: sain nüüd muudetud, et saab valida mitu valikut)

Huawei või Xiomi?

Raamtutega tekkis vaheela tõrge. Ilmselt sellepärats, et ma tahan lugeda, mida ma päriselt tahan lugeda.. aga ma ei saanud neid raamatuid kuskilt. See on super tore, et linnaraamatukogust saab Omniva kaudu neid laenutada, aga ma otsisin teisi variante.. Midagi leidsin ka, aga hoog läks maha. Nüüd sain mõned noortekad ja peaks taas lendu tõusma. :)

Ma olen ka viimased 10 või 11 päeva seda Synctuition äpist neid meditatsioone kuulanud (hetkel 2 kuud tasuta, kui alustad ja oled Eestis). Õhtuti, just enne magama minekut. Magama vist pole jäänud. Pole ka pead tühjaks saanud. Aga helid, muusika, loodus... need kõik väga mõnusad ja rahustavad. See 3D on ikka väga äge. Ma lihtsalt ei tea alati, kuidas pea tühjaks saada. 
Soovitan proovida. 

No comments: