Saturday, August 14, 2021

Raamatud juuli 2021

Täna on juba augusti keskpaik. Esimese juuli raamatu lugesin vähem kui kuu tagasi, aga rõõm on tõdeda, et lugesin rohkem kui juunis (kuigi lehekülgede arvu ma parem ei arvuta). Juulis oli küll puhkus, kuid kuumad ilmad, päikese käes ma raamatuga ei lesinud (sel suvel ei päevitanud). Juulis leidsin siiski tee ka raamtuteni ja pigem just ilukirjandus. Alustasin ka tegelikult kahte mitte-ilukirjanduslikku, aga need ei läinud edasi ja viisin need raamatukokku tagasi. Ju ei olnud õige aeg. 

Juunis loetud kolm raamatut:

  • "Väike viinamarjaistandus Provence'is" Ruth Kelly; 352lk; 17.07.2021 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • "Klaastiib" Katrine Engberg; 330lk; 25.07.2021 ⭐️⭐️⭐️⭐️
  • "Pihtimused 19.45 rongis" Lisa Unger; 388lk; 29.07.2021 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tundub, et sain lainele ja hindasin ka raamatuid hästi. Viinamarjaistandus oli romaan, mille lugesin läbi ühe päevaga. Mõnus ajaviiteromaan, mulle meeldis. Teised kaks olid pigem põnevikud ja "Klaastiib" kuulub hoopis sarja "Mõrvalood Kopenhaagenis". Tahtsin just kirjutada, et pole seda sarja varem lugenud (see oli sarja teine raamat), aga igaks juhuks tegin googles väikese otsingu ja klikkisin Apollo lehel autori peale. Selgub, et olen ka sarja I raamatut lugenud ("Krokodillilind") ja sel momendil hindasin seda kolme tärniga. Ma olen präast neid raamatuid juba nii mitu järgmist lugenud, et värskeid emotsioone polegi. Rongi raamatus ma mõnda asja kahtlustasin ete, aga siiski oli seal huvitavaid süžee pöördeid. 
Lugege teie ka raamtuid. Neid, mis teile meeldivad.

14.08 seisuga olen lugenud 36 raamatut. Aasta eesmärk saab kenasti täis. Kuid peab ütlema, et kui viimastel aastatel olen lugenud raamatuid kolmekohalise arvu, siis tekib vahepeal tunne, et äkki peaks kiiremini ja rohkem lugema, et kuidas ma siis sel aastal vähem loen...
Aga sel aastal elan ma maal oma kodus. Ja esimesed neli kuud läksid õppimise peale. No comments: