Wednesday, December 29, 2021

Ma ei saa aru...

Uh, märkamatult on detsembri lõpp juba käes. Ma tean, et olen paar postitust "võlgu" ja plaan on sellega tegeleda. Nimelt lõpetasin eile selle aasta 100. raamatu ja nüüd võiks kolm õhtut olla aega teha need postitused ja aasta kokkuvõtte ka... Paraku tuleb kõikidel päevadel ka tööl käia ja eiti varakult koju ei jõua. 

Võib-olla on keegi, kes oskab mulle mõnda asja selgitada, millest mina aru ei saa.

1. Eile täiendasin siin blogis raamatutele lehekülge ja sinna trükkimine on niiii aeglane. Ma tean, et aeg-ajalt on meil kodus internet aeglane, aga sama probleem on seda lehte avada ka tööl olles. Milles on probleem? Kas blogger on ise lihtsalt vana ja aegunud? Mul on seal lehel paar pilti, aga muidu on ju lihtsalt nimekiri.. 

2. Facebookis on paar lehekülge, mida tahaksin jälgida. Näiteks olen hakanud fännama Freya pusakleite. Niiii mugav ja nii soe. Olen korduvalt ja korduvalt seda lehte laikinud, aga ... see like kaob ära. Ja siis ei jookse info ka uudisvoogu. Panin ka siis jälgimise peale ja postitustest teada andmise... Ja neid ka ei tule. Aeg-ajalt nad müüvad näidistooteid hea hinnaga, tahaksin seda jälgida, eriti sellepärast, et suurem osa näidistooteid on suuruses S ja M, aga mina tahaksin ikka L-i, mida liigub üsna vähe. Eile oli lisatud uusi postitusi, kas ma teateid sain? Eii... Nagu miks? Ja see ei ole ainus leht, millega see probleem on.

Eks kohati on facebook oma elu vist ära elanud. Selles suhtes, et kui mignit tähtpäevad on, siis inimesed veel postitavad midagi, aga minu uudisvoog on täis vaid reklaami... Ja viskab sinna nii palju asju, mis mind üldse ei huvita. Kindlasti kasutatakse ka marketplace üsna palju, aga kui seal otsingut kasutada, siis... nagu misasiseeon? V-o mõni esimene asi vastab sõnale, mida otsid ja siis on üks täielik jama seal. Millise algorütmi järgi see värk käib?

Messengeri saab ikka kasutatud ja mitmes toredas grupis olen ka, millest ei soovi loobuda. 

3. Seda olen vist varem ka maininud, aga kuidas on võimalik, et mul telefonist lihtsalt kustub mingi laul ära? Mul on üks laul helinaks ja see lihtsalt kaob! Iga mingi aja tagant. Ma tean, et suurema osa ajast on mul telefon hääletu.. aga vahel harva on hääl ka ikka peal ja siis ei saa aru, et see minu telefon on. Laulu olen korduvalt ja korduvalt alla laadinud.. ja see lihtsal kaob (olen selle endale gmaili saatnud, et oleks kohe võtta). Kas see on mingi Huawei P30 trikk? Mul on telefonis tohutult teisi helifaile, mida olen samuti alla laadinud (muusikat on ehk 3 laulu kokku, ülejäänud on meditatsioonid ja muu selline... sest muusikat ma üldiselt ju enam ei kuula) ja need ei kao mitte kuskile! Kuidas??! Mingi aeg proovisin seda googeldada ka, aga andsin üsna ruttu alla..No comments: