Tuesday, May 16, 2023

Raamatud märts 2023

Hei-hei. Käes on mai keskpaik ja teen kiirelt märtsi raamatute postituse.  Väljas tibab vihma ja seetõttu tubdki ideaalne korraks laptop avada ja paar rida kirja panna. 
Kui ma praegu seda nimekirja vaatan, mis ma lugesin, siis ega suurt ei mäleta (ülla-ülla eks). 

Aga 2023 a märtsis lugesin läbi viis raamatut (ehk olen täitsa graafikus):
  • "Armastus ja haputainas" Helene Holmström; 416lk; 04.03.2023 ⭐️⭐️⭐️⭐️
  • "Mälestuste toad" Jenny Eclair; 447lk; 11.03.2023 ⭐️⭐️⭐️
  • "Minu teine mina" Sarah Bonner; 257lk; 20.03.2023 ⭐️⭐️⭐️⭐️
  • "Mäe tippu ja tagasi" Triin Sinisaar; 160lk; 23.03.2023 ⭐️⭐️⭐️
  • "Mälestused temast" Colleen Hoover; 368lk; 29.03.2023 ⭐️⭐️⭐️⭐️
Kõige rohkem meeldis mulle "Armastus ja haputainas", minu joks oli mõnus ajaviiteraamat. Lugesi läbi ka viimase Colleen Hooveri raamatu, mis on eesti keeles ilmunud. Meeldis rohkem kui eelmine, mis ma lugesin, aga mingis mõttes on need päris esimesed, mida lugesin, rohkem meeldinud. Lõpplahendus oli selge ja kuidagi roosamanna. Mitte, et selles midagi halba oleks, aga pole nii reaalne ja eluline lihtsalt. "Minu teine mina" oli ilmselt midagi põneviku sarnast ja praegu mõtle, et kolm tärni oleks juba küll olnud. Kõige vaevalisemalt läks "Mäe tippu ja tagasi", aga võib-olla ei olnud ma peaga päris lugemise juures. "Mälestuste toad" mäletan, kuidas raamat algas.. ja tean, et lugesin läbi, aga mis edasi sai? 
Märtsis oli lugemist üsna vähe ja natukene vaevaline, sest väsisin ise õhtuks ära. Ja nagu ikka valin siis une.

No comments: