Thursday, June 15, 2023

Raamatud mai 2023

2023. aasta maikuus jätkasin ikka omas rütmis ja lugesi läbi taas viis raamatut:
  • "Väike raamatupoodnik Alice" Ketlin Priilinn; 232lk; 03.05.2023 ⭐️⭐️⭐️⭐️
  • "Tähtede jagaja" Jojo Moyes; 444lk; 09.05.2023 ⭐️⭐️⭐️⭐️
  • "Tema viimased sõnad mulle" Laura Dave; 288lk; 16.05.2023 ⭐️⭐️⭐️⭐️
  • "Kõik võib veel hästi minna" Heino Viik; 256lk; 19.05.202327⭐️⭐️⭐️
  • "Atlas. Pa Salti lugu" (Seitse õde #8) Lucinda Riley, Harry Whittaker; 744lk; 23.05.2023 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ei suuda meenutada, kas see "Tähtede jagaja" püüdis mu pilku raamatukogus või kuskil mujal, aga raaatukaas oli minu jaoks pilkupüüdev ja autor samuti. Siiani on mulle selle autori teosed meeldinud ja ei pidanud pettuma. Sel korral toimus tegevus minevikus hoopis.
/vahepeal on vist kaks päeva mööda läinud ja mõttelõng kadus ära./
"Atlas. Pa Salti lugu" ehk sarja "Seitse õde" viimane osa - kaheksas. Ma olin väga rõõmus, kui kuulsin, et see ilmub eestikeeles samaaegselt kui inglise. Muidu ma ilmselt oleks kuskilt inglisekeelse e-raamatu ostnud. Lehekülgi oli omajagu. Enne poja sündi oleks see olnud nädalavahetusel nn ühe-päeva-raamat. Ja kset nädalat kahe-õhtu-raamat. Nii et uneaega oleks ka veidi sisse sõitnud. Nüüd läks kolm õhtut ja natu-natukene jäi ka üheks hommikuks. Ühest küljest tahtsin seda kiiresti lugeda, samal ajal tahtsin nautida. Ilmselt proovisin teha mõlemat. Mulle väga meeldis. Minu küsimused said vastused. Kõik sai kokkupõimitud. Eks oli ka veidi küsitavaid asju... Aga :) Ja tegelikult tekkis tahtmine esimesed kuus raamatut uuesti läbilugeda. Aga tegudele pole ma veel asunud. Miks kuus? Sest seitsmes oli mu kõige vähem lemmik ja seda sai alles hiljuti loetud ning ju lausa kaks korda (inglise ja eesti). 

No comments: